Over

Het Alumni Platform der Werktuigbouwkunde Delft (A.P.W.D.) is de alumnivereniging voor alle afgestudeerde werktuigbouwkundigen, zowel bachelor als master. Het platform heeft als doel om haar ruim zeshonderd alumni met elkaar, de faculteit, maar ook met huidig werktuigbouwkundestudenten in contact te brengen. Dit wordt op verschillende manieren gedaan die hieronder staan beschreven.

De Trompetter

Ieder semester verstuurt het Alumni Platform haar nieuwsbrief, De Trompetter, naar haar leden. Deze is één à twee pagina’s en bevat nieuws over het Alumni Platform, de faculteit, de universiteit en de techniek in het algemeen. Daarnaast is door het 28ste A.P.D.W. Bestuur de Trompetter Magazine geïntroduceerd. Dit is een uitgebreidere versie van de Trompetter die naast digitaal ook fysiek naar de betalende leden van het platform wordt gestuurd. De meest recente Trompetters en Trompetter Magazines zijn terug te vinden onder het kopje Nieuws

Alumni Interview

Vier keer per jaar gaat het A.P.W.D. Bestuur op bezoek bij een alumnus voor een interview over hun studententijd en carrière erna. Deze interviews worden vervolgens gepubliceerd op onze website onder het kopje Nieuws maar ook in 'de Slurf', het tijdschrift van Gezelschap Leeghwater dat ook door huidig studenten gelezen wordt. De inspirerende verhalen van onze Alumni motiveren huidig studenten en laten ze zien waar zij later allemaal terecht kunnen komen.

Alumni Reünie

Tot slot is er de Alumnireünie waarop een groot deel van de Alumni samenkomt. Op advies van onze Alumni wordt deze enkel elk lustrumjaar georganiseerd. De eerstvolgende alumni reünie staat momenteel gepland op 22 oktober 2022 tijdens het 6de lustrumjaar van A.P.W.D.

menu